Enquête verspreiden

Enquêtedistributie

Nadat u uw enquête heeft geactiveerd, kunt u een kanaal kiezen om uw enquête te verspreiden en reacties te verzamelen. Kanalen waaruit je kunt kiezen:
  1. Anonieme link
  2. QR code
  3. Sociale media
  4. Enquête deelnemers
  5. Paneelintegratie
Houd er rekening mee dat 4. Deelnemers aan de enquête alleen is ingeschakeld in de modus voor gesloten toegang . In deze sectie kan de enquêtebeheerder deelnemers uitnodigen via een e-mail die een unieke enquêtelink bevat of unieke toegangscodes genereren voor elke uitgenodigde deelnemer.
de enquête overzichtspagina toont de anonieme link die kan worden gedeeld met deelnemers aan de enquête.

b. QR code

Klikken op Deelvenster openen opent een paneel met de opties voor het genereren van een QR-code.

c. Sociale media

U kunt ook delen via Facebook of Twitter door op Deelvenster openen te klikken.

d. Enquête deelnemers

Houd er rekening mee dat door het initialiseren van de tabel met deelnemers aan de enquête, de status van de enquête is overgeschakeld naar de modus voor gesloten toegang. Mensen hebben alleen toegang tot de enquête als ze een toegangscode hebben, hetzij handmatig, hetzij via de URL die de code bevat.

Met behulp van de functionaliteit voor deelnemers aan de enquête kunt u:
  1. Deelnemers maken
  2. Creëer dummy deelnemers
  3. E-mailuitnodigingen verzenden
  4. E-mailherinneringen verzenden
  5. Genereer unieke toegangstokens
U kunt ook openbare registratie toestaan. Mensen die de URL van uw enquête bezoeken zonder een token, krijgen de mogelijkheid om zich te registreren.

e. Paneelintegratie

LimeSurvey biedt u een manier om uw enquête te integreren met een professionele aanbieder van enquêtepanels die de deelnemers voor u levert.
Raadpleeg het artikel Panel-integratie voor meer informatie.